HSA Nieuws

Bestuurskandidaten HSA gezocht!

Off 13
Bestuurskandidaten HSA gezocht!

22 november a.s. vindt er een bijzondere extra ledenvergadering plaats!

We vragen jullie dan, als betrokken leden van de HSA, om jullie mening betreffende aansluiting bij het Watersportverbond. Stemmen gaat eenvoudig: Ja of Nee.
Ieder HSA-lid dat aanwezig is bij de ALV op 22 november a.s. mag stemmen én maximaal 1 stem uitbrengen voor een ander HSA-lid.
(Let op! Alleen HSA-leden kunnen dus gemachtigd worden en er kan alleen ter plaatse gestemd worden)
Daarnaast wordt er een nieuw bestuur gekozen omdat de termijn van het huidige bestuur is verstreken. Ook daarvoor gaan we stemmen.
Er hebben zich inmiddels enkele kandidaten gemeld maar omdat er minimaal 3 (maar liever 5!) bestuursleden door jullie benoemd dienen te worden (en het mooi is als er echt iets te kiezen valt!) vragen we iedereen die het leuk vindt om in het  bestuur plaats te nemen en te bepalen waar het met ‘het golfsurfen’ en de HSA in de breedste zin van het woord naartoe moet, te reageren. Alle functie’s zijn vacant: voorzitter, secretaris, penningmeester en 2x algemeen bestuurslid.
Stuur voor 9 november a.s. een half A4 met je achtergrond en je motivatie naar eva@hsa.nl. Je ‘sollicitatie-A4’ dient vergezeld te zijn van een lijst met daarop 10 HSA-leden die jou voordragen als kandidaat.
Wij zullen direct na 9 november a.s. de motivatie’s van de definitieve bestuurskandidaten online plaatsen zodat alle HSA-leden zich voorafgaand aan de ALV kunnen inlezen.
Zien uit naar jullie reactie’s!

Related Posts