HSA Nieuws

Funsports Xperience

Off 7

Hét nieuwe indoor funsports event van Nederland, van 8 t/m 12 maart in RAI Amsterdam

Van woensdag 8 t/m zondag 12 maart vindt in RAI Amsterdam de Funsports Xperience plaats. Een nieuw indoor funsports event gericht op kitesurfen, windsurfen, golfsurfen, wakeboarden, skimboarden en suppen. Maar ook de gerelateerde landsporten skateboarden, longboarden en BMX komen aan bod. Wat is er zoal te doen?

RAI - FSX - Banner 306x208 - 001

* Pepsi Max Pool; De pool waar je zelf kunt wakeboarden, windsurfen en SUP’pen. Neem les, test nieuw materiaal of bekijk de demo’s.

* Wavesurfer; Nog nooit op een board gestaan of juist je techniek verbeteren? Test je skills op de wavesurfer, een simulator die de beste golven garandeert!

* Trampolines: Kun jij met kitesurfen of wakeboarden al een back of forward loop? Jumps die je mooi kunt oefenen op de trampoline met bounceboards.

* Samsung Virtual Reality Simulator: Stap op de Samsung VR Simulator en ervaar hoe het is om samen met Dorian Van Rijsselberghe in de baai van Rio de Janeiro te windsurfen! Je ziet precies wat zich op open zee afspeelt, in 360 graden én met alle bijbehorende details!

* Samsung Icaros Virtual Reality Chair: Neem met een Samsung Gear VR bril op plaats in de Icaros stoel en waan jezelf in een andere wereld! Vlieg vrij rond in een prachtige VR wereld, waarbij je met de controllers en bewegingen van je lichaam de snelheid en vlieg route bepaalt.

* Landsport area; Meer trek in actie op het land? Probeer dan de nieuwste skateboards, longboards en BMX bikes.

* Kitesimulator; Maak jij de hoogste sprong op het droge? Zeker weten dat je na een poging in de kitesimulator snel zelf het water op wilt!

* Waterski- en wakeboardsimulator; Als je nog niet eerder gewaterskied hebt is dit de perfecte manier om de basis onder de knie te krijgen!

* Slacklinen; Waag een poging op de slacklines! Een strak gespannen band waarop je je balans kunt verbeteren.

* Telstar Surfclub; De plek om lekker bij te komen. De DJ zorgt voor een lekkere tune, pak er een drankje bij en relax met je matties

* Shop; Een nieuw board of kleding nodig? Natuurlijk zijn ook de mooiste merken aanwezig met de nieuwste gear en een outlet voor scherpe aanbiedingen!

6930e3b4-8dfc-41ab-bc15-1a8b2be21ae7

Kortom, na een bezoekje aan de Funsports Xperience ben je ready to rock the waves! Toegang voor jeugd t/m 16 jaar is bovendien gratis! Ga voor meer informatie en kaarten met korting naar de website!

De Funsports Experience is powered by Pepsi en Samsung.

RAI - FSX - Banner 970x90 - 001

Related Posts