Surf Nieuws

Hart Beach Surfcentrum in Scheveningen, hele jaar rond, geopend!

Off 75
Hart Beach Surfcentrum in Scheveningen, hele jaar rond, geopend!
Zaterdag werd het nieuwe winterbestendige Hart Beach Surfcentrum in Scheveningen officieel geopend door Haagse wethouder Boudewijn Revis. Hiermee is een nieuw tijdperk voor de surf aangebroken!
 
 
 

 
links naar rechts: Paul Schuitema (eigenaar Hart Beach), Boudewijn Revis (wethouder Den Haag), Romke Schuitema (eigenaar Hart Beach)

’s Middags werd de opening gevierd met een borrel voor genodigden en mooie speech van Paul en Romke Schuitema, waarin zij al zijn partners, klanten, vrienden en familie bedankte. De Haagse wethouder Boudewijn Revis voegde hier mooie woorden aan toe en opende de permanente surfschop en surfshop door symbolisch een boardleash door te knippen.
 
    
Zes jaar hebben de eigenaren van Hart Beach, Paul en Romke Schuitema, toegewerkt naar deze ontwikkeling. Een winterbestendige surfshop, -school en strandtent, waar surfers 24/7 en 365 dagen per jaar hun ding kunnen doen. Heel on-Nederlands, en daarmee enorm progressief voor de surfsport in ons kikkerlandje! 

Family business

Waar de broers Paul en Romke de zaak nu runnen, waren het hun vader Etsko en oom Martin die er in 1971 mee begonnen. Eerst was er alleen een klein winkeltje, toen een iets groter winkeltje, daarna kwam er een surfschool bij. En nu dus de volgende stap. “Ik ben zo trots dat Paul en Romke het voor elkaar hebben gekregen om van Hart Beach een complete surfbeleving te maken. Ik weet hoe lastig het kan zijn om met je familie samen te werken, maar zij voelen elkaar heel goed aan,” vertelt oom Martin op de opening.

“Het is fantastisch om te zien dat het kleine containertje waar we tientallen jaren geleden mee zijn begonnen, nu is uitgegroeid tot dit prachtige paviljoen.”
In de avond werd er een feestje gevierd voor iedereen, van gast tot direct betrokkene. De harde wind tijdens de optredens van o.a. Pat Smith en Lenny Ryan & band, mocht niet voorkomen dat het dak er letterlijk af ging!
Wij komen je graag binnenkort tegen bij het Hart Beach Surfcentrum. 

Bron: Surfholland.nl

Related Posts