Surf Nieuws

NIEUW: SURF RESORT LOREDO! (18+)

Off 19
NIEUW: SURF RESORT LOREDO! (18+)
Surf Resort Loredo

 

Camping wordt Glamping! Surfblend opent een unieke bestemming aan de Spaanse kust! Het Surf Resort in Loredo ligt op slechts 200 meter van de oceaan. In een decor van houten huisjes beschikt dit resort over een restaurant, bar, beachvolley, miniramp en chill-outs. Dit alles is inclusief surfgear, halfpension en een relaxte sfeer zonder ‘kids’; het Surf Resort is alleen voor 18+!
Het resort wordt uitgebaat door onze crew, zij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Je wilt natuurlijk elke dag surfen, chillen en genieten van de Spaanse zon, daarnaast organiseren we vele activiteiten zoals citytrips en zelfs een boatparty. 
Loredo is een klein Spaans kustdorpje aan een mooi strand met uitzicht op Santander. Het resort ligt op enkele minuten wandelen van het centrum en op kleine afstand van Somo. Daar vind je meer bars, restaurants, skatepark en veel meer. Je neemt gemakkelijk de ferry naar Santander voor een dag shoppen, tapas en cultuur.
Een week in het Surf Resort Loredo boek je al vanaf 299 euro inclusief halfpension, uiteraard kun je ook surflessen en de busreis reserveren! 
Kijk voor alle prijzen en info op: www.surfblend.com/nl/loredo-surfresort/4
 

Bron: Surfholland.nl

Related Posts