Surf Nieuws

NK Surftour 2015 in Frankrijk van start

Off 16
NK Surftour 2015 in Frankrijk van start
Strijd om Kampioenstitel gaat van start tijdens de NK Surftour in St. Girons Plage, Frankrijk. 
Van 1 tot 8 mei zal in samenwerking met Flowtrack Surf in St-Girons Plage de 1e stop van de NK Surftour 2015 plaats vinden. Wedstrijdsurfers krijgen in Frankrijk de mogelijkheid in goede condities hun kwaliteiten te laten zien. De Nederlandse Kampioenen 2014 (o.a. Pascal v/d Mast – Open Men, Mirna Boelsma – Open Women en Eveline Hooft – Grommets) zijn afgereisd naar het zuiden om hun nationale titel te verdedigen, en het belooft een spannende strijd te worden. Los van de contest is er ook voor niet-wedstrijdsurfers genoeg te beleven!
 
NK Surftour 2015
Na een succesvolle week in St. Girons Plage vorig jaar, hebben we in overleg met Flowtrack Surf wederom gekozen voor deze locatie. De Zuid/Westkust van Frankrijk staat bekend om haar goede en betrouwbare surfcondities, vooral in het voor en het najaar zijn de ‘Morning off-shore’ en ‘solid swells’ vaak aanwezig! 
 
Verblijf
Het beachcamp ligt op camping Les Tourterelles***. Na een dag vol surf, golven en competitie kan je op het camp uitblazen en genieten van de relaxte sfeer. Aan de bar of in de lounge kunnen video’s worden bekeken of kan er worden nagepraat onder het genot van een lekker drankje. Dankzij Flowtrack is het voor alle deelnemers mogelijk om voor een zeer voordelig tarief te kamperen. Voor gezinnen zijn er verschillende mobile homes beschikbaar. 
Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van de half pension optie. Mocht je hiervoor kiezen dan staan er dagelijks twee heerlijke, gezonde en gevarieerde maaltijden voor je klaar.
 
Overige activiteiten
Ook voor niet-wedstrijdsurfers is er genoeg te doen. Er is een mogelijkheid voor het nemen van surflessen, er zijn surfboards te huur en je kunt meedoen aan diverse leuke evenementen. Denk aan de Vans skatecontest en de Sinner sunset session.

Inschrijven

Het inschrijven voor de NK Surf 2015 presented by GoPro kan tot vrijdag 1 mei via nksurftour.nl  De kosten voor de deelname zijn 15 euro per discipline.  

Bron: Surfholland.nl

Related Posts