Surf Nieuws

Tweede stop NK Surftour 2016 in Mimizan, FR

Off 22

De NK Surftour 2016 presented bij GoPro, heeft een fantastische start gekend in het voorjaar in Scheveningen. Op de Hollandse golven werd er door jong en oud gestreden om de eerste punten voor het klassement. De tweede en tevens laatste stop van deze NK Surftour zal plaatsvinden van 15 oktober tot en met 23 oktober aan de Franse kust in het plaatsje Mimizan. Mimizan heeft één van de beste spots in Zuid-Frankrijk en deze zomer bleek dat de zandbanken er perfect bij liggen, dus dat kan voor een hele mooie wedstrijd zorgen. De inschrijvingen zijn gestart, dus als je mee wilt doen schrijf je in voor deze laatste stop!

NK Surf 2016 presented by GoPro

Het NK golfsurfen bestaat dit jaar uit twee stops, waarvan één in Scheveningen die in het voorjaar georganiseerd is en één in Frankrijk. Ondanks professionele ondersteuning is het lastig om in Nederland een goede surfdag op voorhand vast te leggen, toch hebben we een hele mooie wedstrijddag gehad in Scheveningen. De HSA heeft in samenwerking met SurfBenelux ervoor gekozen om in het najaar de NK Surftour af te sluiten in Mimizan, Frankrijk.

In het voorjaar werd er tijdens de eerste wedstrijddag heel goed gesurfd en bleken de Nederlandse condities perfect voor een spannende wedstrijd. Surfers als Kasper Hamminga, Pepijn Tigges, Fabian Salawanej, Thijs Visser, Dominga Valdes, Mirna Boelsma, Jam van der Valk, Jali van der Valk en Stef van Noordennen zullen in Mimizan hun top drie plek moeten verdedigen en zullen de strijd aan moeten gaan met vele gretige surfers die uiteraard allemaal nog kans maken op een mooi eindresultaat.

Datum en accommodatie

De tweede en laatste stop van de NK Golfsurfen is van 15 t/m 23 oktober 2016.

Wat betreft de accommodatie en het verblijf kan de organisatie wij aantal opties aanbieden. De deelnemers zullen hun eigen verblijf regelen. Op deze manier wordt iedereen vrij gelaten en kan de gewenste keuze qua verblijf door de deelnemers zelf worden gemaakt. Dit geldt tevens ook voor het vervoer.

Le domaine des Dunes – Accommodatie mogelijkheid één:

Reservering: Klik op de onderstaand mailadres om contact met de camping op te nemen.

Le Domaine des Dunes – Accommodatie mogelijkheid twee:

Kosten: €184,80 | Ruimte – aantal personen: 4
Kosten: €237,60 | Ruimte – aantal personen: 6

Reserveren?

Stuur een mail naar alexandra@nemea.fr met als onderwerp NK SURF Mimizan. Vermeld in de mail de aankomst & vertrekdatum + aantal personen.

Uiteraard is het gezellig om bij elkaar in de buurt te zitten. De HSA en SurfBenelux zullen hun uiterste best doen om de grootst mogelijke groep aan elkaar te koppelen.

Inschrijven

Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor de tweede stop van de NK Surftour 2016. Het inschrijven voor de NK Surf 2016 presented by GoPro kan via deze site. De kosten voor de deelname zijn 15 euro per wedstrijd en per discipline.

Het bericht Tweede stop NK Surftour 2016 in Mimizan, FR verscheen eerst op Surfholland.nl.

Bron: Surfholland.nl

Related Posts