Surf Nieuws

Volgende week: laatste wedstrijd van de NK Surftour 2016

Off 15

Komende week zal de Nederlandse surftop in Mimizan, Zuid-Frankrijk, de laatste wedstrijd surfen van de NK Surftour 2016 presented bij GoPro. De surftour heeft een fantastische start gekend in het voorjaar in Scheveningen. Op de Hollandse golven werd er door jong en oud gestreden om de eerste punten voor het klassement. Van 15 oktober tot en met 22 oktober zullen op een van de beste spots in Zuid-Frankrijk de Nederlands kampioen bekend worden. De inschrijvingen lopen tot aan de start van de wedstrijd, dus als je nog mee wilt doen kun je je nog inschrijven op www.nksurftour.nl.

NK Surf 2016

Het NK golfsurfen bestaat dit jaar uit twee stops, waarvan één in Scheveningen die in het voorjaar georganiseerd is en één in Frankrijk. Ondanks professionele ondersteuning is het lastig om in Nederland een goede surfdag op voorhand vast te leggen, toch hebben we een hele mooie wedstrijddag gehad in Scheveningen. De HSA heeft in samenwerking met SurfBenelux ervoor gekozen om in het najaar de NK Surftour af te sluiten in Mimizan, Frankrijk.

In het voorjaar werd er tijdens de eerste wedstrijddag heel goed gesurft en bleken de Nederlandse condities perfect voor een spannende wedstrijd. Surfers als Kasper Hamminga, Pepijn Tigges, Fabian Salawanej, Thijs Visser, Dominga Valdes, Mirna Boelsma, Jam van der Valk, Jali van der Valk en Stef van Noordennen zullen in Mimizan hun top drie plek moeten verdedigen en zullen de strijd aan moeten gaan met vele gretige surfers die uiteraard allemaal nog kans maken op een mooi eindresultaat.

Datum en accommodatie

De tweede en laatste stop van de NK Golfsurfen is van 15 tot en met 23 oktober 2016. Voor alle deelnemers en geïnteresseerden is accommodatie beschikbaar gesteld door Surflife.

Iedereen wordt vrij gelaten en kan de gewenste keuze qua verblijf zelf maken. Dit geldt tevens ook voor het vervoer.

 

Inschrijven

Het is nog mogelijk je in te schrijven voor de tweede stop van de NK Surftour 2016. Het inschrijven voor de NK Surf 2016 presented by GoPro kan via nksurftour.nl  De kosten voor de deelname zijn 15 euro per wedstrijd en per discipline.

Het bericht Volgende week: laatste wedstrijd van de NK Surftour 2016 verscheen eerst op Surfholland.nl.

Bron: Surfholland.nl

Related Posts